Inscripcions a l'Escola de Teatre del Gironès

 

Condicions generals

El període d’inscripcions a l’Escola de Teatre del Gironès per al curs 2023/2024 és des de l’1 de juny de 2023.

De l’1 al 15 de juny tenen preferència els alumnes ja matriculats al curs 2022/2023, i a partir del 16 l’accés és per data d’inscripció per a tothom.

El curs 2023/2024 s’adaptarà a les condicions de seguretat per a la Covid-19 que siguin d’obligat compliment per a les activitats educatives extraescolars. 

És per això que abans de començar el curs, a finals de setembre, us informarem a tots els pares, mares i tutors de les condicions de seguretat vigents per al mes d’octubre i següents.

La inscripció us permet reservar plaça a l’espera de les indicacions que us farem el mes de setembre i a possibles modificacions del màxim d’alumnes per classe que es puguin fer en tot moment.

En cas de modificació del màxim d’alumnes per classe es tindrà en compte l’ordre d’inscripció.

No es farà cap cobrament fins a un cop iniciat el curs.

 


Preus

Preu: 23 euros al mes
Matrícula: 23 euros. Posteriorment es cobraran vuit domiciliacions mensuals d’octubre a maig (el juny ja estarà pagat amb l’import de la matrícula).


Baixes

Per donar-vos de baixa de l'Escola de Teatre del Gironès cal que envieu un correu electrònic a l'adreça cultura@girones.cat. Indiqueu el nom i cognoms de l'alumne i l'aula. Rebreu un correu de conformitat. Us preguem que ens comenteu també el motiu de la baixa. Els mesos cobrats fins al moment de sol·licitar la baixa no es retornaran.


Important

Esteu accedint al formulari de matriculació en línia de l'Escola de Teatre.

L'edat d'inscripció és de 7 a 12 anys complerts entre l'1 de gener i el 31 de desembre de l'any 2023. L'aplicació de matriculació està optimitzada per als navegadors Internet Explorer i Motzilla Firefox, en les seves versions actuals.

Al final del procés de matriculació, heu de rebre un missatge per pantalla on s'informa que rebreu un correu electrònic de confirmació a la bústia de correu introduïda en el formulari. Aquest correu electrònic és el vostre comprovant de matriculació. En el cas que les places per a l'aula escollida estiguin exhaurides, passareu directament a llista d'espera. L'Escola es posarà en contacte amb vosaltres. Si teniu qualsevol problema o bé no rebeu el correu electrònic de confirmació, contacteu amb els serveis administratius de l'Escola de Teatre, per telèfon trucant al 972 21 32 62 o bé per correu electrònic a l'adreça cultura@girones.cat L'Escola de Teatre es reserva el dret de realitzar els canvis que cregui oportuns en les matriculacions per resoldre qualsevol incidència.

Si teniu qualsevol dubte referent a la matriculació o funcionament de l'Escola de Teatre, contacteu amb l'equip pedagògic del centre mitjançant un correu electrònic adreçat a cultura@girones.cat o truqueu al 972 21 32 62.

Les dades acadèmiques inscrites seran validades pel professorat de l'Escola de Teatre. Posteriorment rebreu una confirmació electrònica de la matriculació.

Caldrà informar de qualsevol canvi en les vostres dades personals o bancàries als serveis administratius de l'Escola de Teatre tan aviat com us sigui possible. El cobrament de la matrícula s'efectuarà un cop començades les classes per domiciliació bancària. Si desitgeu efectuar la matriculació personalment, podeu dirigir-vos a les oficines del Consell Comarcal del Gironès (C/Riera de Mus,1A de Girona), en horari de 8 a 15 h, de dilluns a divendres.

El responsable del tractament de les dades és l’Escola de Teatre del Gironès (Consell Comarcal del Gironès). Les dades seran tractades amb finalitats docents i d’organització dels serveis. Les dades es tractaran amb el vostre consentiment per donar compliment a les obligacions pròpies de l’Escola. No es comunicaran a altres persones. En qualsevol moment podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar la limitació del tractament o oposar-s’hi. Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web.

De conformitat amb els canvis operats per la introducció de la regulació SEPA, les entitats bancàries exigeixen que pel càrrec i cobrament de rebuts, les entitats emissores com l’Escola de Teatre del Gironès disposem de la fitxa de dades bancàries degudament omplerta i signada pel banc. 

Per aquest motiu, mitjançant aquest enllaç podreu descarregar la fitxa de dades bancàries perquè la ompliu i la porteu al vostre banc perquè us la signin i validin.  

Descarregar Formulari Dades Bancàries (PDF) 

Acte seguit ens l'haureu de retornar escanejada i enviada per correu electrònica cultura@girones.cat. Si teniu cap problema truqueu-nos al 972 213 262.

 

Inicieu matriculació

Accepto les condicions generals i vull iniciar el procés de matriculació