Inscripcions a l'Escola de Teatre del Gironès. Escenaris Especials.

Les classes començaran la primera setmana d'octubre. L'Aula ESCENARIS ESPECIALS de l’Escola de Teatre del Gironès segueix el calendari escolar pel que fa a dies lectius i de vacances.

 


Preus

Preu mensualitat: 40 € (preu matrícula: 80 €, corresponents a 2 mensualitats per avançat. Posteriorment es cobraran les 7 domiciliacions mensuals)


Baixes

Per donar-vos de baixa de l'aula ESCENARIS ESPECIALS de l'Escola de Teatre del Gironès cal que envieu un correu electrònic a l'adreça cultura@girones.cat. Indiqueu el nom i cognoms de l'alumne i l'aula. Rebreu un correu de conformitat. Us preguem que ens comenteu també el motiu de la baixa.


Important

  • L'edat d'inscripció és de 10 a 20 anys complerts entre l'1 de gener i el 31 de desembre de l'any actual.- L'aplicació de matriculació està optimitzada per als navegadors Internet Explorer i Motzilla Firefox, en les seves versions actuals.
  • Al final del procés de matriculació, heu de rebre un missatge per pantalla on s'informa que rebreu un correu electrònic de confirmació a la bústia de correu introduïda en el formulari. Aquest correu electrònic és el vostre comprovant de preinscripció.- La preinscripció està subjecta a la valoració de l'alumne per part dels docents d'ESCENARIS ESPECIALS. Per aquest motiu es posaran en contacte amb les famílies dels alumnes preinscrits per a realitzar aquesta valoració i, posteriorment, per confirmar o no l'admissió a l'aula.- En el cas que les places per a l'aula escollida estiguin exhaurides, passareu directament a llista d'espera. L'Escola es posarà en contacte amb vosaltres.- Si teniu qualsevol problema o bé no rebeu el correu electrònic de confirmació, contacteu amb els serveis administratius de l'Escola de Teatre, per telèfon trucant al 972 21 32 62 o bé per correu electrònic a l'adreça cultura@girones.cat- L'Escola de Teatre es reserva el dret de realitzar els canvis que cregui oportuns en les matriculacions per resoldre qualsevol incidència.

 

Condicions generals

Esteu accedint al formulari de matriculació en línia de l'Escola de Teatre

Les dades que ens proporcioneu s’incorporaran al fitxer Escola de Teatre, creat pel Consell Comarcal del Gironès amb finalitats d’organització de les activitats de l’Escola de Teatre del Gironès i informació als alumnes inscrits. No seran cedides a terceres persones. Entenem que, amb l’enviament d’aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició al tractament i cancel·lació adreçant-vos a l’Escola de Teatre del Gironès (carrer Riera de Mus 1A, de Girona).

Si teniu qualsevol dubte referent a la matriculació o funcionament de l'Escola de Teatre, contacteu amb l'equip pedagògic del centre mitjançant un correu electrònic adreçat a cultura@girones.cat o truqueu al 972 21 32 62.

Les dades acadèmiques inscrites seran validades pel professorat de l'Escola de Teatre. Posteriorment rebreu una confirmació electrònica de la matriculació.

Caldrà informar de qualsevol canvi en les vostres dades personals o bancàries als serveis administratius de l'Escola de Teatre tan aviat com us sigui possible. El cobrament de la matrícula s'efectuarà per domiciliació bancària a finals de setembre. La matrícula té un import corresponent a dues mensualitats per avançat. Posteriorment es cobraran 7 domiciliacions mensuals.Si desitgeu efectuar la matriculació personalment, podeu dirigir-vos a les oficines del Consell Comarcal del Gironès (C/Riera de Mus,1A de Girona), en horari de 8 a 15 h, de dilluns a divendres.

Important

De conformitat amb els canvis operats per la introducció de la regulació SEPA, les entitats bancàries exigeixen que pel càrrec i cobrament de rebuts, les entitats emissores com l’Escola de Teatre del Gironès disposem de la fitxa de dades bancàries degudament omplerta i signada pel banc. Per aquest motiu, mitjançant aquest enllaç podreu descarregar la fitxa de dades bancàries perquè la ompliu i la porteu al vostre banc perquè us la signin i validin. Acte seguit ens l'haureu de retornar escanejada i enviada per correu electrònic a cultura@girones.cat.  Si teniu cap problema truqueu-nos al 972 213 262. Disculpeu les molèsties ocasionades.

Descarregar Formulari Dades Bancàries (PDF) 

 

Inicieu matriculació

Accepto les condicions generals i vull iniciar el procés de matriculació